Justin Bieber ja Miley Cyrus yhdessä studiolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurin teini-idoli Justin Bieber on loistanut koko kevään kohuotsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista ansioistaan. Nyt kanadalainen poppari nähtiin kävelevän ulos Los Angelesissa sijaitsevalta levytysstudiolta – vain minuutti ennen Miley Cyrusia.

X17online.com-sivusto kertoo, että kyseessä on suhteellisen pieni levytysstudio, joten Justinin ja Mileyn voidaan olettaa toteuttavan yhdessä musiikillista projektia. Bieber pitää parhaillaan reilun kuukauden pituista taukoa Believe-kiertueestaan.

Myös laulaja-näyttelijätär Miley Cyrusia koskevat otsikot ovat viime kuukausina käsitelleet popparin eroa tai toilailuja. Hiljattain kuitenkin kerrottiin, että tyyliään rohkeammaksi muuttanut Miley on duetoinut myös Snoop Lionin kanssa, joten miksipä Disney-tähti ei kokeilisi yhteislaulua myös maailman kuuluisimman teinipopparin kanssa?