17-vuotias Kardashian esitteli mallinmittansa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien klaani tunnetaan maailmalla parhaiten parhaillaan esikoistaan odottavan Kimin ansiosta. Myös sisaruksista toiseksi nuorin, Kendall Jenner, on viime aikoina ollut otsikoissa. Hän on sisaruksista ainoa, joka tulee tekemään uraa supermallina.

Aiemmin lähinnä sosiaalisessa mediassa bikineissä nähty kaunotar tulee pian poseeraamaan myös muiden supermallien tavoin Victoria’s Secretin bikinikuvissa. Nyt verkossa on julkaistu otoksia, joissa Kendall nähdään esittelemässä mallivartaloaan Kreikan Mykonisissa.

Kendall Jennerin isosisko Kim Kardashian tunnetaan kurvikkaasta vartalostaan, jota maailma sai ensisilmäyksen kaunottaren julkisuuteen levinneen seksivideon myötä. Sittemmin muodokas tähti on luonut itselleen huomattavan aseman Hollywoodissa mainossopimusten ja omien vaatemallistojensa merkeissä. Hän seurustelee tällä erää räppäri Kanye Westin kanssa.