Kim Kardashian esitteli valtavan bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin klaanin ykköskurvitar Kim Kardashian julkaisi vastikään kuvan omista jaloistaan Givenchyn korkokengissä. Neitokaisen jalat olivat todella turvonneet, ja hän hämmästeli itsekin lopputulosta. Nyt hänet nähdään harvinaisissa kuvissa.

Kim Kardashian on vältellyt poseeraamista julkisilla paikoilla bikineissä, mutta nyt Stara on saanut haltuunsa perheen taannoisella Kreikan Mykonosin lomalla ikuistettuja kuvia. Niissä Kim Kardashian nähdään nauttimassa lomasta bikineissä, ja samalla voidaan huomata kuinka valtavaksi hänen raskausvatsansa on kasvanut.

Kimin ja Kanyen kerrottiin hiljattain tehneen selväksi perheilleen, ystävilleen ja faneilleen, etteivät he halua näiden ostavan tulevalle lapselle lahjoja. Pariskunta toivoo onnittelijoiden sen sijaan lahjoittavan lahjasummansa Chicagossa sijaitsevalle Lurien lastensairaalalle, jossa Kanye itse syntyi.