Mitä isosiskot edellä… Nuorin Kardashian poseerasi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin realityperheen kuopus Kylie Jenner nähtiin taannoin muokatussa nettikuvassa. Syypää Twitter-pilaan oli neitokaisen Kendall-isosisko, joka päätti vitsailla sisarensa kustannuksella. Siskojensa tapaan Kylie yrittää parhaillaan uraa mallina.

Nyt 15-vuotias Kylie Jenner nähdään perheen lomakuvissa. Niissä nuori julkkistähti nautiskelee veljensä ja isänsä kanssa aurinkoisesta lomakelistä Kreikan Mykonosilla. Kylie palvoi aurinkoa raikkaan turkooseihin bikineihin sonnustautuneena.

Kylie Jenner on amerikkalainen realitytähti, malli ja Seventeen-lehden julkkiskeulahahmo. Hänet tunnetaan parhaiten Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta, jossa seurataan uusperheen luksusarkea. Kylie Jenner on tehnyt mallitöitä muun muassa Teen Vogue -lehdelle. Hänellä on myös oma vaatemallisto isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa.