Hämmentävä sisääntulo Kauhean kankkusen ensi-illassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hitiksi osoittautunut Kauhea kankkunen -elokuva ja sen jatko-osa ovat nyt saaneet jo kolmannenkin osan. Leffojen tähti Zach Galifianakis kertoi taannoin haastattelussa, ettei hän kykene sietämään julkisuutta. Se lienee huono juttu tässä ammatissa.

Nyt Zach Galifianakis on kuvattu Kauhea kankkunen 3 -elokuvan ensi-iltajuhlissa, jonne hän saapui hieman poikkeuksellisella tavalla. Näyttelijä saapui nimittäin limusiinilla, mutta ei suinkaan sen matkustamossa. Galifianakis oli nimittäin mennyt sisään auton takakonttiin, josta hän kömpi ylös juhlapaikalle saapuessaan.

Stand-up -koomikkona työskennellyt Zach Galifianakis kertoi aiemmin Rolling Stone -lehdelle kamppailleensa kovasti julkisuutensa kanssa, sillä hän ei ole tottunut olemaan julkisuuden valokeilassa ja alituisesti toimittajien tentattavana.

– Totta puhuen en pidä siitä lainkaan. Yritän olla rehellinen, mutta en halua loukata ketään. En kuitenkaan tarkoittanut sitä loukkauksena. Minä en vain pidä siitä, että ihmiset kysyvät minulta kysymyksiä. Vuosikausiin kukaan ei kysynyt minulta mitään, Zach Galifianakis kertoi People-lehdelle.