Peniksessä helmi-implantti – Demi Mooren poikaystävä ihmetyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Demi Moore ja Ashton Kutcher erosivat yli vuosi sitten, kun näyttelijäkomistus paljasti Demille uskottomuutensa. Naisen vaateena on ollut saada pettäjämiehensä maksamaan hänelle peräti 220 miljoonaa euroa. Demi on kuitenkin löytänyt elämäänsä varsinaisen helmen – australialaisen Will Haniganin.

Joogatunnilla tavanneet Hanigan ja Moore ovat pitäneet viime aikoina tiiviisti yhtä. Kolmekymppinen Hanigan on australialainen helmenkalastaja, ja mies on ottanut myös penikseensä ammattiylpeytensä johdosta aidon helmen sukupuolielimensä nahan alle. New York Daily Newsin mukaan helmi tuottaa naisille mielihyvää seksileikeissä, joten liekö ihme, että viisikymppinen Moore on deittaillut miestä koko toukokuun.

Moore otti Kutcherin avioeron erityisen raskaasti, ja hän muutama viime vuonna vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia. Lisäksi nainen on kokeillut useita vaihtoehtohoitoja olonsa parantamiseksi.