Farrah Abraham keikistelee nyt bikinikuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme äskettäin, kuinka MTV-kanavan Teen Mom -sarjan tähti Farrah Abraham suunnittelee Hollywoodiin muuttamista, ja hän katsasti asuntoja muun muassa samalta asuinalueelta Justin Bieberin kanssa. Nyt nainen poseeraa vähäpukeisena Metropolis-lehden kannessa.

Nainen on tällä hetkellä yksi median kuumimmista nimistä hänen seksivideon herättämän kohun ansiosta. Neitokainen puki päälleen hänen muotojaan kauniisti korostavat paljettibikinit Metropolis-lehden kanteen ja kertoo samaisessa kesäkuun numerossa seksivideonsa taustatarinan.

farrahabraham23052013

Teiniäidillä pyyhkii hyvin, sillä hänet nähtiin vastikään katsomassa unelmiensa taloa Justin Bieberin naapurista. Julkkisten suosimalla asuinalueella sijaitsevan pytingin myyntihinta on 3,3 miljoonaa dollaria, eli 2,57 miljoonaa euroa. Talossa on viisi makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta.