Georgia Salpa kuvasi itse itsensä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa pääsi tänä vuonna FHM-lehden maailman kymmenen seksikkäimmän naisen joukkoon. Neitokainen treenaa säännöllisesti kroppaansa, jotta säilyttäisi kurviensa kunnon.

Georgia julkaisi Instagram-sivustollaan seksikkään treeniotoksen, jossa hänet nähdään pienessä urheilutopissa ja shortseissa. Kuvasta päätellen julkkiksen vartalo on jo saanut pidemmän aikaa treenausta osakseen. Hänen vatsalihaksensa ovat esimerkiksi todella timmit.

29-vuotias kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar on ollut mukana useissa realityohjelmissa, eli on niin sanottu julkkistyrkky. Television lisäksi Georgia Salpa on poseerannut useiden miestenlehtien sivuilla.