Jessica julkaisi rohkean sänkykuvansa netissä – muodot pääosassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen 90210-televisiosarjan näyttelijäkaunotar Jessica Lowndes kuuluu kuumimpiin nuoriin nouseviin kykyihin. Taannoin neito kuvattiin saapumassa Gabriell’s Gala UK 2013 -tapahtumaan näyttävässä kesämekossa.

Skottilaisen rugbypelaaja Thom Evansin kanssa seurusteleva Jessica on nyt julkaissut Instagram-profiilissaan otoksen, jossa hänet nähdään sängyssä vällyjen välissä. Neitokainen on verhonnut terhakkaat muodonsa rintaliiveihin. Hän työntää kuvaajaa kädellään pois.

– Puhu kädelle, koska kasvot eivät kuuntele, kirjoitti Jessica blogiinsa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Kanadalaissyntyinen Jessica Lowndes esittää parhaillaan 90210-sarjassa Adrianna Tate-Duncanin roolia. Se on hänen ensimmäinen merkittävä roolinsa. Aiemmin hän on näytellyt muiden muassa televisioelokuvassa Saving Milly ja vilahtanut Kyle XY ja Greek -televisiosarjoissa. Näyttelemisen lisäksi hän toimii myös laulajana ja säveltäjänä.