Mitä ihmettä Kimin kasvoille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin klaanin tunnetuin tähti Kim Kardashian julkaisi vastikään kuvan jaloistaan Givenchyn korkokengissä. Neitokaisen jalat olivat todella turvonneet, mutta kuvien perusteella ne eivät ole hänen ainoa turvonnut ruumiinosansa.

Pitkällä raskaana oleva Kim on valitellut julkisesti kuinka raskaus on vaikuttanut hänen vartaloonsa monin tavoin. Nyt vuorossa ovat huulet, sillä Kim julkaisi eilen Twitterissä lähikuvan aikaisempaa muodokkaammista huulistaan. Hän itse ihmettelee kuvatekstissä ”raskaushuuliaan”, mutta kommenteissa jotkut ovat epäilleet syyksi Botox-pistoksia. Toinen kommentoinut kysyi, että miten huulet ovat voineet paisua kymmenkertaisiksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kim Kardashianin ja Kanye Westin kerrottiin hiljattain tehneen selväksi perheilleen, ystävilleen ja faneilleen, etteivät he halua näiden ostavan tulevalle lapselle lahjoja. Pariskunta toivoo onnittelijoiden sen sijaan lahjoittavan lahjasummansa Chicagossa sijaitsevalle Lurien lastensairaalalle, jossa Kanye itse syntyi.