Rihannan hikinen takapuoli lähikuvassa: ”Kenen naamalle tämän laitan?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman kuuluisin on-off-pari r&b-tähti Chris Brown ja popkaunotar Rihanna ovat parhaillaan taas erossa, mutta tilanne voi taas muuttua nopeastikin. Rihanna on ottanut sinkkuilusta kaiken irti.

Nyt Rihanna on nimittäin julkaissut Twitterissä lähikuvan hikisestä takapuolestaan. Kuvatekstissä laulaja tiedustelee: ”Kenen naamalle tämän pepun tänä vuonna laitan? LMFAO, kunhan vitsailen.”

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Chris Brown erosi Rihannasta jälleen huhtikuussa. Pariskunta oli aiemmin onnellisesti yhdessä, kunnes räppäri pahoinpiteli tyttöystävänsä vuonna 2009. Suuri yleisö ei ole vieläkään antanut miehelle anteeksi tämän tekoa, vaan väkivaltaillan jäljet näkyvät hänen urassaan ja suosiossaan.