Suomen suosituimmat musiikkiblogit listattiin – tässä parhaat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Medianäkyvyyden ja viestintäratkaisujen asiantuntija Cision listasi toukokuussa Suomen musiikkiaiheisten blogien kärkikymmenikön. Listauksen kärkitilalle nousi One Chord To Another, joka käsittelee kotimaisen pop-musiikin ohella kansainvälistä indie-, folk- ja country-musiikkia.

onechordtoanother

One Chord To Another -blogin postaukset sisältävät mm. uutuusvideoita, levyarvosteluja ja musiikkiaiheisia uutisia. Hopeasijan musiikkiblogilistalla pokkasi Life After Helsinki 2007 -blogi, joka keskittyy erityisesti Euroviisuihin ja San Remon musiikkifestivaaliin. Kolmanneksi sijoittunut Glue-blogi esittelee uutta suomalaista pop-musiikkia videoiden, arvostelujen ja artistihaastattelujen avulla.

Top 10 -musiikkiblogit Suomessa toukokuussa 2013

1. One Chord To Another

2. Life After Helsinki 2007

3. Glue

4. Slow Show

5. Alice & June

6. We Never Stood a Chance

7. No You Girls Never Know

8. All Ears

9. Thunderstorm

10. Just Sing Along To My Stereo

Cisionin määritelmän mukaan blogin tunnistaa kolmen ominaisuuden perusteella: Sen sisältö on käänteisessä kronologisessa järjestyksessä, sisältöä luovat yksilöt tai tunnistettavien yksilöiden joukko ja sisältö on käyttäjien kommentoitavissa. Toimituksellisten medioiden blogit jätettiin listauksen ulkopuolelle.