Maailman surkeimmat ravintoloitsijat paljastuivat rikollisiksi – karkotetaan maasta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu televisiokokki Gordon Ramsay tunnetaan lukuisista televisiosarjoistaan, ruokakirjoistaan ja laajasta yritysimperiumistaan. Uutisoimme äskettäin kuinka Kurjat kuppilat -ohjelman jaksosta syntyi skandaali erään ravintolan kyseenalaisten toimintatapojen vuoksi.

Katso kohuttu jakso tästä.

Arizonalaisten Amy ja Sami Bouzaglon omistaman Amy’s Baking Company & Pizzeria -ravintolan maine musertui, kun omistajat ryhtyivät puolustamaan mainettaan tiukkasanaisesti Facebookin välityksellä. Ohjelmassa nimittäin paljastui, että ravintola valehteli asiakkailleen ruoan alkuperästä ja varasti tarjoilijoiden tipit. Ravintola väitti pakasteruokia tuoreiksi ja myi kaupasta ostettuja jälkiruokia itse tehtyinä. Nyt on selvinnyt, että molemmat ravintoloitsijat ovat istuneet vankilassa erilaisten rikosten johdosta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Amy on muun muassa nostanut pankista vieraan ihmisen sosiaalinumeron avulla 15.000 dollarin, eli vajaan 12.000 euron lainan omiin nimiinsä, ja joutunut kärsimään teostaan vuoden vankeusrangaistuksen. Hänen miehensä Samin rikoshistoria on vähintäänkin yhtä kirjava, sillä mies on tuomittu ennen Yhdysvaltoihin saapumista huume- ja talousrikoksista vankilaan. Yhdysvaltojen viranomaiset selvittävät parhaillaan, voidaanko Sami karkoittaa maasta. Miehellä on porttikielto ainakin Saksaan ja Ranskaan, AZ Central -sivusto uutisoi.

Omistajat julkaisivat hiljattain ravintolan Facebook-sivuilla tiedotteen, jonka mukaan he aloittavat toimintansa alusta ja puhtaalta pöydältä. Ravintola vietti suurta avajaisjuhlaa alkuviikosta. Ravintola edessä oli ollut vartijoita varmistamassa, ettei sisään päässyt kuin ennakkovarauksen tehneet asiakkaat.

Uutisoimme vastikään, kuinka ravintolan omistaja Amy joutui soittamaan poliisit ravintolaan Ramsayn lähdettyä sieltä pois, sillä nainen pelkäsi miehen seuraavan julkkiskokkia tappaakseen hänet. Samin kerrotaan olevan useita vuosia armeijan palveluksessa työskennellyt Israelin patriootti. Molemmat omistajat ovat saaneet suorasanaista palautetta netinkäyttäjiltä Facebookissa julkaisemansa tiedotteen alle.