Adrienne Bailonin alastonkuvat olivat mediatempaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten mediassa kohistiin, kun 3LW-nimestä tyttöbändistä sekä lapsille ja nuorille suunnatusta The Cheetah Girls -televisiomusikaalista tutun Adrienne Bailonin alastonkuvat levisivät verkossa. Kuvien uskottiin olleen tarkoitettu hänen silloiselle poikaystävälleen, Rob Kardashianille.

Nyt muusikko-näyttelijättären entinen tiedottaja Jonathan Jaxson on paljastanut, että alastonkuvien vuodon takana oli kuitenkin Adrienne Bailon itse. Tiedottajan mukaan alastonkuvien levittämisen tarkoituksena oli nostaa tähden suosiota ja saada hänen nimeään julkisuuteen.

RadarOnline.com-verkkosivuston mukaan Jaxson kirjoittaa tapauksesta tulevassa Don’t You Know Who I Am Yet? -paljastuskirjassaan. Ex-tiedottajan mukaansa entinen Cheetah Girls -tähti suunnitteli alastonkuvaskandaalia hänen kanssaan. Adrienne Bailon halusi tulla yhtä suosituksi kuin tuntemansa ja ihailemansa seurapiirikaunottaret.

– Hän vaikutti mukavalta tytöltä, joka halusi eroon lapsille suunnatusta Disney-imagostaan. Me kehittelimme suunnitelman, ja väitimme hänen alastonkuvia sisältäneen kannettavan tietokoneensa tulleen varastetuksi lentokentällä New Yorkissa, Jonathan Jaxson paljastaa.

Jaxson ei kuitenkaan tiennyt, että Adrienne aikoi myös oikeasti julkistaa internetissä. Miehen mukaan tähti yritti syyttää Disney-yhtiön edustajille tiedottajaansa kuvien levittämisestä. Jaxson kuitenkin säilytti nimensä esittelemällä näille sähköpostiviestit, joista selvisi tähden levittäneen kuvat itse. Disney lopetti nopeasti yhteistyön Adrianne Bailonin kanssa skandaalin myötä.

– Useimmat ihmiset eivät tajua, että tähdet ovat usein täysillä mukana tämän kaltaisiss julkisuustempauksissa, tai jopa itse ehdottavat niitä, Jaxson avautuu kirjassaan.