Seksikkäin kehätyttö säväyttää – saa takuulla yleisön kuumaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisen UFC, eli Ultimate Fighting Championship, -vapaaotteluorganisaation ottelut tunnetaan seksikkäistä kehätytöistään. Tunnetuin heistä lienee uhkea brunette, Arianny Celeste. Hänet on nähty usein itse julkaisemissaan kuvissa esimerkiksi Twitterissä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt neitokainen on päässyt kisaorganisaation UFC 360 -lehden kanteen, ja poseeraa siinä oransseissa bikineissä. Arianny on Twitter-blogissaan julkaisemansa otoksen perusteella erinomaisessa fyysisessä kunnossa, ja hänen rusketuksensa kelpaisi mille tahansa julkkisten täyttämälle luksusrannalle. Tällä vartalolla kehätyttö saa takuulla yleisön kuumaksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Playboyn lisäksi Arianny Celeste on poseerannut uransa aikana muun muassa Maxim, FHM ja Sports Illustrated -lehdissä. Hiljattain Arianny joutui ongelmiin virkavallan kanssa, sillä hänet pidätettiin pahoinpitelystä. Pidätyksensä seurauksena Celesteltä, oikealta nimeltään Arianny Lopez, jäi väliin UFC 146 -otteluita. UFC:n puheenjohtaja Dana White seisoo kehätyttönsä takana todeten tämän olevan ”hyvä tyttö ja hyvä lähettiläs UFC:lle”.