Ero riudutti Hollywood-kaunottaren – vain varjo entisestä! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljaiseloa viime vuosina pitänyt kahdella Oscarilla palkittu näyttelijä Hilary Swank nousi aikaisemmin viime vuonna otsikoihin esiinnyttyään Tsetsenian presidentin Ramzan Kadyrovin syntymäpäiväjuhliin. Esiintyminen aiheutti kovasti närää ihmisoikeusjärjestöissä.

Sittemmin näyttelijätär erosi poikaystävästään, kykyjenetsijä Joe Campisista. Nyt Hilary on kuvattu pitkästä aikaa paparazzikuviin hänen poistuessaan kylpylästä New Yorkissa. Elokuvakaunotar näyttää kuvissa suorastaan riutuneelta, ja lienee selvää, ettei hän ole ainakaan elämänsä vedossa.

Hilary Swank on voittanut parhaan naispääosan Oscarin elokuvistaan Boys Don’t Cry ja Million Dollar Baby. Naisen ura alkoi vuonna 1992 elokuvassa Buffy, vampyyrintappaja. Hänet on nähty myös pääosassa vuoden 2007 elokuvahitissä PS. I love you. Kaunotar on saanut oman tähden Hollywood Walk of Famelle. Conviction-elokuvan roolia varten hänen täytyi lihottaa itseään seitsemällä kilolla.