Irinan povi yllätti – asu paljasti etumusta enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen Irina Shayk kuuluu mallimaailman tämän hetken kuumimpiin nimiin. Neitokainen on tuttu näky niin mainoksista kuin viihdelehtien sivuiltakin. Shayk on poseerannut esimerkiksi alusvaatejätti Victoria’s Secretin kuvissa.

Mallikaunotar poseerasi eilen Cannesin elokuvafestivaaleilla All is Lost -elokuvan ensi-iltabileissä seksikkäässä ja rohkeassa asussa, joka oli osittain läpinäkyvä ja muutenkin varsin paljastava. Etumuksesta asu paljasti enemmän kuin peitti, eikä Irina jäänyt varmasti keneltään huomaamatta.

27-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut lukuisten lehtien kansikuvissa ja muun muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Hän on seurustellut futistähti Cristiano Ronaldon kanssa jo parin vuoden ajan.