Khloe Kardashian esitteli upean tiimalasivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperhe vietti taannoin lomaansa Kreikassa, jossa paparazzien haaviin päätyi uima-asussaan muun muassa perheen kaunotar Khloe Kardashian. 28-vuotias brunette on kamppaillut aiemmin paino-ongelmien kanssa.

Äskettäin Khloe kertoi olevansa sinut vartalonsa kanssa ja olevansa tyytyväinen siihen juuri sellaisena kuin on. Nyt Khloe on osoittanut olevansa oikeassa, sillä hän esitteli tiimalasivartalonsa HPNOTIQ-vodkamerkin lanseerausbileissä Beverly Hillsissä.

Taannoin koomikko Russell Brand kertoi Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa haluavansa harrastaa Kardashianien sisarusten kanssa ryhmäseksiä. Mies paljasti haaveensa suoraan naisille päin naamaa, jolloin Khloe innostui mainostamaan Brandille siskonsa Kimin raskausajan vaginaa. Russell hekumoi lähetyksessä loputtomasta vaahtoavan maidon ja orgasmien virrasta.