Näin moni palkitsee kumppaninsa seksillä – esimerkiksi imuroinnista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että miehet eivät yksinkertaisesti pysty vastustamaan yhtä asiaa maailmassa – seksiä. Naiset saattavat siksi käyttää rakkauden puutarhaansa häikäilemättömästi houkuttimena. Mikäli parisuhteen mies on hieman laiskempi siivoomaan, voi häntä houkutella imurin varteen vaikkapa lupaamalla seksiä palkinnoksi.

Onko kyseinen käyttäytyminen kuitenkaan oikein?

Kaksi kolmesta brittinaisesta turvautuu seksiin palkitsemistarkoituksessa. Monet naiset sanovat miehelleen, että mikäli he siivoavat kotona, saavat he sitten palkinnoksi villejä touhuja vällyjen välissä. Seksiä toisin sanoen käytetään sekä kiittämisen että palkitsemisen välineenä.

Samainen kysely osoitti, että vain 11 prosenttia miehistä käyttää seksiä palkintona. Kaksilahkeiset tosin turvautuvat kuumaan lemmenleikkiin silloin, kun tahtovat myöhemmin esimerkiksi katsoa rauhassa urheilua televisiosta, Femail First raportoi.

Kyselyn teettäneen Ukmedix.com-sivuston mukaan seksiä saatetaan myös käyttää aseena, sillä se on loistava kiristysväline. Tällöin touhu muuttuu viimeistäänkin moraalisesti likaiseksi, mutta kartoituksen perusteella vaikuttaa kuitenkin siltä, että seksillä pelaaminen ei haittaa kumpaakaan sukupuolta.