Hämmentävä uutuus: PizzaBurgerista tuli hitti – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikaruoan maailmassa uutuuksien keksimisessä voidaan käyttää paljonkin mielikuvitusta, ja usein myös erilaisia olemassa olevia annoksia on yhdistetty. Eräs sellaisista on pizzaburger. Nyt tämä tuote on tullut viimein markkinoille virallisesti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pizzaburgereita on tehty niin Suomessa kuin muualla maailmassa jo pitkään, mutta huhtikuun alussa kanadalainen pizzeriaketju Boston Pizza toi sellaisen ruokalistalleen.

Monet luulivat PizzaBurgeria ensin varmasti aprillipilaksi sen lanseerauspäivän takia, mutta pilasta ei ollutkaan kyse. Nyt pizzaburgereita myydään kaikissa ketjun 345 ravintolassa. Ennen kanadalaisia Burger King kokeili jo kolme vuotta sitten PizzaBurgeria, jossa oli yhteensä 2.500 kilokaloria. Tuote ei kuitenkaan osoittautunut menestykseksi.