Will Smith paljasti kauan vaietun salaisuutensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä ja muusikko Will Smith nousi tähdeksi 1990-luvun alussa menestyksekkään Bel Airin prinssi -sarjan myötä. Räppärinäkin menestystä niittänyt Men In Black -elokuvasarjan komea tähti vieraili äskettäin David Lettermanin isännöimässä keskusteluohjelmassa.

Mies paljasti keskusteluohjelman isännälle, ettei osaa uida. Hän ei pelkää vettä, mutta kauan vaietun salaisuutensa takia hän ei koskaan mene syvälle edes uima-altaassa. Miehen mukaan hänen jalkansa on yletettävä koko ajan pohjaan.

Hän myöntää nolostuvansa aiheesta etenkin silloin, kun näkee lastensa peuhaavan ja uivan vedessä sydämensä kyllyydestä, eikä hän pysty osallistumaan vesileikkeihin. Mikään ei ole mukavampaa kuin kuumalla päivällä veteen pulahtaminen, joten olisiko 44-vuotiaan Will Smithin jo aiheellista ilmottautua aikuisten uimakouluun?

Will Smith on nähty valkokankaalla menestyselokuvissa, kuten Bad Boys, Independence Day ja Men In Black. Hän on myös julkaissut myös rap-albumeita. Smith on naimisissa näyttelijätär Jada Pinkett-Smithin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta Jaden ja Willow, jotka ovat molemmat kokeilleet siipiään jo viihdemaailmassa. Smithillä on myös Willard-niminen poika aiemmasta avioliitostaan Sheree Smithin kanssa.