Televisiokanava: Justin Bieber googlatuimpien naistähtien listalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin teini-idoli Justin Bieber esiintyi äskettäin Billboard Music Awards -tilaisuudessa, jossa hän sai ammattilaisyleisöltä buuauksia osakseen esityksensä aikana. Äskettäin paljastui, että Bieberin kotiin tulevien täytyy allekirjoittaa salassapitosopimus.

Nyt amerikkalainen televisiokanava FOX on tehnyt hämmentävän virheen. Kanavan One More Thing -ohjelmassa kerrottiin ketkä ovat Googlen mukaan tällä hetkellä maailman googlatuimpia naisia. Listan sijalle seitsemän oli jostain syystä merkitty Justin Bieber. Toimittajat saivat listauksesta hyvät naurut.

Kuva: FOX
Kuva: FOX

Justin Bieberin kotiin tulevien täytyy allekirjoittaa sopimus, jossa siellä vieraita varoitetaan mahdollisista onnettomuuksista ja terveyshaitoista. Juhlissa tapahtuvaa toimintaa kuvaillaan pontetiaalisesti vaaralliseksi, eikä vieraita kehoteta osallistumaan niihin, mikäli he eivät ole hyvässä fyysisessä kunnossa.