Nainen jätti terveysruoan – laihtui 25 kiloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tietyillä ruoka-aineilla on terveyttä tuottava maine. Mutta kuinka pitkälle voi päästä pelkällä porkkanadieetillä? 26-vuotiaalle brittineitokaiselle se oli kaiken murheen alku ja juuri.

Ylipainoinen Sidone Price söi pitkään terveelliseksi luulemallaan tavalla, mutta ei onnistunut runsaasta kuntoilusta huolimatta pudottamaan painoaan. Se itse asiassa nousi, vaikka nainen teki parhaimpansa voidakseen hyvin. Pahimmillaan neito painoi 88 kiloa.

Lääkärit diagnosoivat Pricen lihavuuden johtuvan ärtyneen suolen oireyhtymästä. Hän ei kuitenkaan uskonut sitä todeksi, ja päätti työkaverinsa ehdotuksesta käydä ruoka-allergiatesteissä. Niissä selvisi, että lentokentällä työskentelevän naisen vatsa ei sietänyt porkkanoita, hiivaa tai lehmänmaitoa.

Uuden ruokavalion omaksuminen muutti kaiken – Sidone laihtui useita vaatekokoja ja painaa tällä erää 60 kiloa. Hän kertoo elämänsä muuttuneen keventyneen olemuksen myötä. Hoikistunut sinkkuneito on alkanut jopa deittailemaan komistuksia.

– En palaisi takaisin vanhaan dieettiini, ja katson tarkasti, etten enää syö olotilaa käynnistäviä ruokia, kertoo Sidone Price Daily Mail -sivustolle.