Ravintola vuokraa huonetta, josta näkee naisten vessaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla paljastuu nykyisin huomattavasti aiempaa useammin tapauksia, joissa miehet yrittävät salakuvata alastomia tai vähäpukeisia naisia erilaisin keinoin. Nyt eräs ravintoloitsija on mennyt paljon pidemmälle ja tehnyt kokonaisen huoneen, josta näkee naisten vessaan.

Skotlannissa sijaitsevassa The Shimmy Club -ravintolassa on huone, jonka yksi seinä on ikkuna suoraan naisten vessaan. Kyseessä on puoliläpäisevä peili, joten naiset luulevat sen olevan tavallinen peili. Naisille ei myöskään ilmoiteta, että vessassa on tirkistelyn mahdollistava peili. Klubin esittelyvideolla nähdään kohtaus, joka on kuvattu tämän peilin takaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tirkistelyhuoneen vuokraaminen illaksi maksaa noin 1.000 euroa. Asian paljastuttua se on aiheuttanut vastalauseiden myrskyn, sillä ikkunaa pidetään yksityisyyden suojan loukkauksena. Ravintoloitsija on ilmoittanut, että he voivat luopua tirkistelystä, mikäli asiakkaat niin haluavat.