Tämä Bond-komistus on seksikkäin yli kuusikymppinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Veteraaninäyttelijä Sean Connery tunnetaan monista elokuvista, mutta James Bondin roolit ovat yleensä ensimmäisenä ihmisten mielessä. Eläkkeelle vuonna 2003 jäänyt 82-vuotias supertähti on ollut viime vuosina julkisuudessa vain harvoin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt näyttelijäveteraanille ojennetaan suurenmoinen kunnianosoitus, sillä hänet on äänestetty kuumimmaksi yli 60-vuotiaaksi. Seksikkäimmän iäkkään miehen tittelin voittanut näyttelijä peittosi IllicitEncounters.com-sivuston äänestyksessä muun muassa toisen Bond-näyttelijä Timothy Daltonin sekä todellisen hopeaketun, eli Tom Jonesin. Lisäksi kymmenen parhaan listalle nousivat Alan Rickman, Rod Stewart, David Bowie, Roger Moore ja Mick Jagger.

Pari vuotta sitten Sean Connery suunnitteli jättävänsä poikansa perinnöttämäksi. Erittäin köyhissä oloissa itse varttunut supertähti ei halunnut, että hänen jälkikasvunsa saisi elää upporikkaan isän siivellä. Conneryn entinen vaimo Diane Cilento on kertonut näyttelijän ilmoittaneen Jason-pojalleen, ettei hän tule perimään lanttiakaan yli 100 miljoonan euron jättiomaisuudesta. Diane Cilento oli Conneryn kanssa naimisissa 11 vuoden ajan. Avioliitto päättyi eroon vuonna 1973.