Charlie Sheen Machete-elokuvaan – vai sittenkin Carlos Estevez?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen tunnetaan elokuvauransa lisäksi menevästä elämäntyylistään, jota hän harjoittaa esimerkiksi alkoholin, huumeiden ja maksullisten naisten parissa. Taannoin tähden tosin kerrottiin kohentaneen elämäntapojaan muuttamalla ruokailutottumuksiaan ja harrastamalla kuntoilua.

Charlie Sheen tullaan näkemään loppuvuodesta 2013 ensi-iltansa saavassa Machete Kills -elokuvassa, joka on jatkoa vuonna 2010 valmistuneelle Machete-toimintaelokuvalle. Näyttelijä on kuitenkin elokuvan latinoteemaan sopivasti mukana hänen todellisella syntymänimellään, joka on Carlos Estevez.

Estevez-sukunimi on peräisin Charlien espanjalaiselta isoisältä. Charlien näyttelijä-isä, Martin käytti Sheen -sukunimeä saadakseen paremmin töitä Hollywoodissa, mutta hän ei koskaan virallisesti muuttanut sukunimeään. Niinpä kaikkien Martin Sheenin neljän lapsen sukunimi on virallisesti Estevez, Charlien mukaanlukien.

Charlie Sheenin, eli Carlos Estevezin, lisäksi Machete Kills -elokuvassa esiintyy näyttävä julkkiskatras. Mukana ovat esimerkiksi Mel Gibson, Lady Gaga, Sofía Vergara, Vanessa Hudgens, Antonio Banderas, sekä tietenkin ensimmäisen elokuvan sankari, latinolaisamerikkalainen kovanaama Danny Trejo.