Maailman suurin karuselli – tätä ei suositella heikkohermoisille

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Huvipuistojen maailmassa pyritään alituiseen siihen, että aikaisemmat ennätykset rikotaan ja laitteista tehdään koko ajan suurempia ja suurempia. Nyt on tehty jälleen uusi ennätys karuselleissa, kun Six Flags on avannut Yhdysvaltojen Texasiin SkyScream-laitteensa.

Kyseessä on Arlingtonissa sijaitsevan huvipuiston uusin huvilaite, joka nostaa matkustajansa pyörimään peräti 130 metrin korkeuteen noin 50 kilometrin tuntinopeudella.

Tällä viikolla avatun laitteen kehä on noin 40 metriä. Mikäli matkustaja uskaltaa pitää silmänsä auki, voi hän nähdä ylhäältä samanaikaisesti sekä Dallasin että Fort Worthin. Yhdysvalloissa on kuusi muuta SkyScreamia, mutta uusin on niistä selvästi suurin.

20130526-101848.jpg