Nicole Murphy käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphy tunnetaan muun muuassa Beverly Hillsin kyttä -elokuvistaan. Tähti on ollut myös ääninäyttelijänä Shrek-animaatioelokuvissa ja Disneyn Mulan-elokuvassa. Murphy onkin yksi Hollywoodin menestyksekkäimpiä tähtiä, mutta hänen perheensä on vältellyt julkisuutta.

Taannoin parrasvaloihin kuitenkin astui näyttelijän 17-vuotias tytär Shay Murphy, ja nyt myös Shayn äiti ja Eddien ex-vaimo Nicole Murphy nähdään paparazzikuvissa. Hollywood Exes -realityohjelmasta tähti kuvattiin eilen bikineissä Havaijilla. Nicole seurustelee nykyisin Michael Strathanin kanssa.

Edward Regan “Eddie” Murphy aloitti uransa stand up -koomikkona ja vuonna 1980 hän liittyi Saturday Night Live -komedia-ohjelman tähtikaartiin. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.