Poika söi äitinsä leivokset – äiti soitti poliisit!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pop-Tartsit ova suosittuja herkkuja Yhdysvalloissa. Ne ovat Kellogin valmistamia leivonnaisia, joita löytyy markkinoilta 29 eri makuvaihtoehtoa. Suussasulavia Pop-Tartseja saa myös Suomesta, tosin harvoista ja valituista myymälöistä.

Pohjois-Carolinan Charlotte-Mecklenburgin kaupungissa asuva poika koki hiljattain todellisen yllätyksen, kun hänen äitinsä Latasha Renee Love soitti poliisit kotiin. Latasha syytti poikaansa varkaudesta, sillä jälkikasvu oli syönyt äitinsä Pop-Tarts -leivonnaiset.

Paikallistelevisio WCNC:n mukaan äiti oli osoittanut lastaan syyttävällä sormella poliisin paikalle saapuessa. Naapureiden mukaan yleensä hyvin käyttäytyvä poika sai äidiltään opetuksen. Asia etenee alaikäisten tuomioistuimen käsiteltäväksi. Leivonnaisten arvo oli noin viisi dollaria, eli alle neljä euroa.