Rita Rusic esitteli upean vartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Rita Rusic on ollut jo parin vuoden ajan seuratuimpia ikäryhmänsä edustajia ainakin maailman uimarannoilla. Yli viisikymppinen kaunotar on osoittanut, että bikinivartalo voi olla upeassa kunnossa myös tässä ikäryhmässä.

Rita on jälleen viettänyt poikaystävänsä Riccardon kanssa kuumaa rantapäivää Miami Beachilla. Tällä kertaa mukana oli myös pariskunnan ystäviä, mutta huomion ryhmässä varasti selvästi juuri Rita.

Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.