Sofian tiimalasivartalo päätyi kansikuvaan – muotoja ainakin riittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -televisiosarjan kaunotar Sofia Vergara värjäsi vastikään tummat kutrinsa vaaleiksi kesää varten. Neito julkaisi kuvan muodonmuutoksesta verkossa. Nyt Sofia nähdään kuitenkin jälleen tummahiuksisena uusimman Cosmopolitan-lehden kannessa.

32F-povinen kaunotar kuuluu julkkismaailman kurvikkaimpiin neitoihin. Vergara imartelee otoksessa tiimalasivartaloaan piukalla punaisella hameella ja vaalealla t-paidalla.

sofiavergara27052013

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä, joka on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta, ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.