X Factor -tuomareiden palkat julkistettiin – 7,4 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositut kykyjenetsintäohjelmat ovat tällä hetkellä muutosten kourissa, kun esimerkiksi American Idol uudistaa koko tuomaristonsa. Nyt kilpaileva formaatti X Factor antaa Britannian version tuomareilleen muhkean kuuden miljoonan punnan, eli 7,4 miljoonan euron, palkkion.

Päätuomari Gary Barlow’n 1,5 miljoonan punnan, eli liki 2 miljoonan euron, palkka pysyy ennallaan. Sen sijaan Nicole Scherzingerin palkka tuplaantuu vastaamaan Take That -tähden tienaamaa rahamäärää. Konkarituomari Louis Walsh tyytyy miljoonan punnan, eli 1,2 miljoonan euron, palkkapussiin.

Rokkimamma Sharon Osbourne korvaa potkut saaneen Tulisa Contostavlosin paikan tuomaristossa. Nainen saa pestistään niin ikään 1,5 miljoonan punnan korvauksen. Los Angelesissa asuvalle tähdelle maksetaan myös 300.000 punnan, eli 370.000 euron, edestä lentomatkoja ja hotelliöitä Britanniassa.

– Olemme varmoja tämän tuomariston suhteen, ja laitamme siihen siksi paljon rahaa, kertoi lähde The Sun -lehdelle.