Ei hyvää päivää! Tällaisena Amanda vietiin oikeustalolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Amanda Bynes on viime aikoina osoittanut olevansa henkisesti epävakaa. Hän yritti vastikään todistella henkilöllisyyttään lentokentällä pelkän Googlen avulla. Toissapäivänä entinen teinitähti pidätettiin ja toimitettiin sairaalaan psykiatriseen arviointiin.

Amanda Bynes pidätettiin, koska hän heitti vesipiipun New Yorkin asuntonsa ikkunasta ja pakeni sen jälkeen poliisia. Nyt hänet on kuljetettu sairaalasta oikeuden istuntoon, jonne mennessään Amanda oli pukeutunut näyttävään peruukkiin. Poliisin pidätyskuvassa peruukki kuitenkin riisuttiin, ja nyt myös pidätyskuva on julkaistu verkossa.

27-vuotias Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.