Hulvaton Daft Punk -parodia: Celine Dion tanssii hittibiisiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin ja eniten tienaaviin laulajatähtiin pitkään lukeutunut Celine Dion käväisi taannoin konsertoimassa myös Suomessa. Artistin albumeja on myyty kansainvälisesti yli 200 miljoonaa kappaletta, ja hänen tunnetuin kappaleensa on Titanic-tunnari My Heart Will Go On.

Kuva: YouTune
Kuva: YouTune

Parin viime vuoden ajan Celine Dion on viettänyt poissa julkisuuden valokeilasta, mutta nyt hän on jälleen ajankohtainen YouTubessa julkaistun parodian ansiosta. Celine Dion nähdään nimittäin tyylikkäästi leikatulla videolla tanssimassa Daft Punk -yhtyeen tuoretta hittikappaletta Get Lucky. Todellisuudessa Dion tanssii videolla Stayin’ Alive -discoklassikkoa.

Laulaja sopi muutama vuosi sitten Caesars Palace -kasinohotellin kanssa huippusopimuksen, joka päättyy vasta tänä vuonna. Celine Dion esittää hotellissa joka vuosi 70 keikkaa, joissa hän laulaa tunnetuimpia kappaleitaan.

Kanadalainen Celine Dion, koko nimeltään Celine Marie Claudette Dion, on yksi maailman tunnetuimpia supertähtiä. Hän tuli ranskankielisessä maailmassa tunnetuksi jo teinitähtenä, kun hänen silloinen managerinsa Rene Angelil panttasi talonsa tuottaakseen Celinen esikoisalbumin vuonna 1981. Myöhemmin Dion meni Angelilin kanssa naimisiin ja heille syntyi vuonna 2010 kaksospojat. Heillä on myös 12-vuotias poika Rene-Charles.