Iltalehdestä ”saatanallista” pilaa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset verkkomediat ovat viime vuosina joutuneet monenlaisten tempausten ja jopa kiusanteon sekä hakkereiden kohteiksi. Nyt verkossa on julkaistu erikoinen parodiaversio Iltalehden verkkosivustosta. Uuden sivuston nimi on nimittäin Iltasaatana.

Iltalehden verkkoversio on yksi Suomen suurimpia verkkomedioita, ja nyt siitä tehdään rankkaa pilaa verkossa. Iltasaatana.fi tarjoaa nimittäin etusivullaan Iltalehden normaalin etusivun, mutta kaikkien otsikoiden perään on lisätty yksi sana, ”saatana”.

Kuva: Iltalehti.fi ja Iltasaatana.fi
Kuva: Iltalehti.fi ja Iltasaatana.fi

Parodiasivulla sen kerrotaan olevan hauskempi vaihtoehto Iltalehdelle. Monet voivat olla samaa mieltä, sillä sivuston käyttämä lisäsana sopii joihinkin otsikoihin varsin hyvin. Tempauksen laillisuudesta ja sopimattomuudesta voidaan kuitenkin olla montaa mieltä. Aika näyttää kuinka nopeasti ja miten Iltalehti parodiasivustoon reagoi.