Järkyttävä löytö kouluruoasta – kuva voi viedä ruokahalun pitkäksi aikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinalainen lukiolainen julkaisi hiljattain Weibossa, eli Twitterin kiinalaisversiossa, kuvan, jossa oli oppilaitoksen kahvilasta ostettu aamiainen. Kaikkien järkytykseksi riisiannoksen seassa näkyi jyrsijän pää.

Kuva: RocketNews24
Kuva: RocketNews24

Asiasta uutisoineen RocketNews24-sivuston mukaan kyseessä on annokseen eksynyt hiiri tai rotta, ja se on kokattu muun ruoan seassa kokonaisena. Selkäpiitä riipivä ruokakuva leviää verkossa, vaikka Kiina tunnetaan ankarasta ja sensuurinhaluisesta cyber-poliisistaan.

Olemme uutisoineet ennenkin ruoan seasta löytyneistä yllätyksistä. Vasta hiljattain amerikkalaisäiti väitti hänen lapsensa syöneen kondomia pikaruokalassa. Äskettäin verkossa nähtiin myös kuva suomalaismiehen uunissa paistetusta kanasta, jonka sisällä oli matoja.