Rankka ero oli Leona Lewisin onnenpotku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supersuosittu brittiläinen poptähti Leona Lewis ei ole urallaan juuri kohuotsikoissa ollut, ja tulee tuskin jatkossakaan olemaan. Vuonna 2006 X Factor -ohjelmasta tutuksi tulleen laulajattaren tunnetuin kappale on varmasti hänen esikoissinkkunsa Bleeding Love, eli suomennettuna vertavuotava rakkaus.

28-vuotias Lewis on itsekin kärsinyt aikoinaan suurista rakkaussuruista. Laulaja koki nimittäin vaikean eron Lou Al-Chamaan -nimisestä poikaystävästään, ja nyt nainen tunnustaa, että luuli tällöin maailmansa loppuvan siihen.

Stylist-lehdelle tuntojaan vuodattanut laulajatähti piti miestä elämänsä suurimpana rakkautena. Nyt nainen ymmärtää, että vuonna 2010 tapahtunut ero oli yksi syy hänen menestymiseensä laulajana.

Leona Louise Lewis on brittiläinen laulaja-lauluntekijä. Kasvissyöjänä elävä neitokainen nimettiin muutama vuosi sitten PETA-järjestön taholta maailman seksikkäimmäksi vegaaniksi. Lewis julkaisi viime vuonna kolmannen albuminsa, joka kantaa nimeä Glassheart. Neitokainen paljasti taannoin laajentavansa musiikkiansa popista myös räppäämiseen.