Paris Hilton puhui palturia – on jo tekemässä uutta levyä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton kertoi äskettäin, että aikoo vetäytyä julkisuudesta. Naisen viimeaikaiset Twitter-viestit kielivät kuitenkin aivan muuta, sillä hän on nyt solminut levytyssopimuksen Cash Money -levy-yhtiön kanssa ja tekee jälleen musiikkia.

Paris Hilton julkaisi omaa nimeään kantavan debuuttialbumin vuonna 2006. Nyt hänen suunnitelmissaan on toisen levyn julkaiseminen, ja perijätär on käynyt äänitysstudiolla jo viime vuoden puolella tekemässä sinkkua yhdessä Lil Wayne -räppärin kanssa.

Hiphop-artisti vieraili jo aiemmin seurapiirikaunottaren tulevan levyn Last Night (I Wanna Bang You) -nimisellä kappaleella. Nyt Hiltonin perheen tunnetuin tytär hehkuttaa, ettei malta odottaa heidän seuraavaa levyään, sillä kaksikko on levyttänyt jälleen.

Paris Hilton on viime aikoina nähty lähinnä kuhertelemassa suomalaistaustaisen poikaystävä River Viiperin kanssa. Pariskunnan hääkellojen on otaksuttu soivan pian. Nainen suunnittelee myös oman hotelliketjunsa perustamista miljardin dollarin arvoisella omaisuudellaan isoisänsä jalanjäljissä.