Rihannan paljas peppu ei ollutkaan uutta – Gisele teki saman jo 2008

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen Gisele Bundchen on jo vuosia kuulunut parhaiten tienaavimpien huippumallien joukkoon. 32-vuotias tähti neuvottelee parhaillaan miljoonien arvoisesta sopimuksesta H&M-brändin kanssa. Nyt hän on noussut otsikoihin Rihannan peppukuvan myötä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Rihanna julkaisi muutama päivä sitten verkossa kuvan takapuolestaan, ja ex-poikaystävälleen Chris Brownille suunnatussa kuvatekstissään hän kyseli, että kenen kasvoille hän voi jatkossa peppunsa painaa. Nyt arkistojen kätköistä on kaivettu esiin supermalli Gisele Bundchenin vuodelta 2008 peräisin oleva V Magazine -lehden kansikuva, jossa nähdään liki identtinen poseeraus.

giselebundchen26052013

Gisele Bundchenilla on hallussaan ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa.