Emily Ratajkowski ottaa kesän vastaan riisuttuna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puolalais-amerikkalainen huippumalli Emily Ratajkowski tunnetaan myös näyttelijänä. Muhkeahuulinen kaunotar esiintyi vastikään Robin Thicken, Pharrell Williamsin ja T.I.-räppärin musiikkivideolla Blurred Lines.

Kuten jo naisen aiemmista kuvista tiedetään, ei Emily vierasta paljaan vartalonsa esittelemistä. Amerikkalainen on päivitelly joukon vilautuskuvia Twitteriin pitkin kevättä, ja on ilmeisen valmis vastaanottamaan kuuman kesän ilman turhia vaatekertoja.

21-vuotias Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Häntä on voitu ihastella tähän mennessä muun muassa Nordstrom, Forever 21 ja Surfline -merkkien mainoskuvissa. Mallikaunotar on myös näytellyt iCarly -komediasarjassa.