Isojen tyttöjen fatkini-uimapuvuista hitti – katso uhkeat kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muotibloggaaja Gabi Gregg lanseerasi hiljattain termin fatkini, joka tarkoittaa runsaammalle naiselle tarkoitettua uima-asua. Tuotteiden myynti aloitettiin Swimsuits For All -nimisessä verkkokaupassa 15. toukokuuta. Mallisto myytiin yllättäen jo tunneissa loppuun.

Uhkeauumaiset naiset voivat nyt näyttäytyä rannalla myös upeissa uima-asuissa. Oman fatkini-mallistonsa isoille tytöille luonut Gabi Gregg on tahtonut antaa langanlaihoille malleille vastapainoa luodessaan värikkään Gabi Fresh -uimapukusettinsä. Malliston koot liukuvat aina naisten 38 koosta 54 kokoon saakka.

Nyt reilumman kokoiset rouvat ovat joutuneet tyytymään pitkiin tilausaikoihin, sillä fatkinit myytiin tunneissa loppuun. Seuraavan erän saamiseen menee jälleenmyyjän mukaan kolme kuukautta. Gabi Gregg saavutti viime vuonna paljon huomiota internetissä julkaistuaan bikinikuvia itsestään sekä muista pluskokoisista naisista. Hän tahtoo nostaa muodokkaiden naisten itsetuntoa esimerkillään.