Hotelli yllätti asiakkaansa: Antoi 92 prosentin alennuksen

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jotkut matkailijat turvautuvat kerta toisensa jälkeen vierailemaan samassa kohteessa, samaan vuodenaikaan, samanlaisella matkasuunnitelmalla ja tuttuun tapaan samojen herkkujen ja aktiviteettien ääressä.

Brittiläinen pariskunta on lomaillut yhdessä ja samassa hotellissa 90 kertaa, ja nyt majoitusliike päätti palkita uskolliset asiakkaansa. Daily Mailin mukaan Francis ja Margaret Brierley tapasivat toisensa Jerseyn saarella vuonna 1965.

Sen jälkeen pariskunta on vieraillut Jerseyn Hotel Cristinassa 90 kertaa. Hotellin omistaja kutsui Brierleyt jälleen vieraakseen, ja päätti laskuttaa uskollisia asiakkaitaan huikealla 92 prosentin alennuksella.

Hotelli tarjosi pitkän linjan kävijöilleen kymmenen yön hotellijakson ruokailuineen naurettavaan 85 euron hintaan, kun normaalisti kyseinen lomapaketti kustantaa 2.256 euroa. Eläkkeellä oleva maitomies Francis kertoo shokeeraavan tarjouksen ilahduttaneen heitä kovasti.

– Olemme saaneet vuosien saatossa hotellista korvaamattomia muistoja, ja toivottavasti saamme niitä paljon jatkossakin. Hotellin henkilökunnasta on tullut meille kuin perhe ja olemme saaneet saaren asukkaista ystäviä, emmekä malta odottaa jokaista vierailuamme tänne. Käymme saarella vähintään kaksi kertaa vuodessa viettämässä aikaa, tekemässä ostoksia ja rentoutumassa, 79-vuotias Francis kertoo.

Pariskunta kertoo matkustelleensa myös muualla maailmassa, mutta heidän mukaansa mikään maailmankolkka ei voita Britannian Jerseyn rantoja. Heillä menee kertomansa mukaan vain 45 minuuttia saarelle saapumiseen, vaikka paljon on myös muuttunut sitten 60-luvun matkojen. Hotellin lahjoittama alennustaksa on sama hinta kuin vuonna 1969.