Mies meni varastamaan selvänäkijältä – tämä kutsui poliisit jo etukäteen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joillekin ihmisille on suotu ennaltanäkemisen lahja. Osa heistä käyttää kykyään selvänäkijän ammatissa, ja selventää asiakkailleen heidän elämänsä kiemuroita. Eräs espanjalainen mies ei saanut selvänäkijältä haluamaansa ja päätti kostaa.

Bisnesmies Jose Laparra oli maksanut 170.000 euroa Lucia Martin -nimiselle ennustajalle tämän tekemästä rakkaustaiasta. Lemmenrohto ei toiminut suunnitellusti, joten mies halusi maksamansa summan takaisin. Suosittua Club Deportivo Castellon -jalkapallojoukkuetta luotsaava Laparra päätti murtautua selvänäkijän kotiin.

Nainen kuitenkin ennusti hänen tulonsa ja kutsui poliisin paikalle sopivaan aikaan. Virkavallan edustajat pidättivät Laparran seuralaisineen ja takavarikoivat rahat oikeusjutun todistusaineistona. Mies sai paniikkikohtauksen pidätyksen yhteydessä ja hänet kuljetettiin zaragozalaiseen sairaalaan, uutisoi Local Es -sivusto.