Tosielämän manaaja paljasti kokemuksiaan: ”Ihmiset ovat peloissaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuoden 1973 kauhuelokuva Manaaja on tunnettu kulttiklassikko, jossa pappi yrittää manata demonin pois Regan-nimisestä koulutytöstä. Nyt eräs tosielämän manaaja on kertonut kokemuksiaan tuonpuoleisesta maailmasta.

Brittipastori Tom Willis kertoo nähneensä uransa aikana monia selittämättömiä asioita, jotka ovat varmistaneet hänen uskonsa henkimaailmaan. Miehelle ovat tuttuja mystiset äänet ja seinien läpi lentelevät hahmot. 82-vuotias manaaja on niin arvostettu työssään, että häneen ottavat yhteyttä poliisitkin.

Willis ei välitä skeptikoista, sillä hän on saanut niin monille ihmisille avun rukouksillaan. Miehen ura pahan karkottajana alkoi, kun hänen piti vuosia sitten puhdistaa erään seurakuntalaisen koti kummituksista. Hän on auttanut poltergeist-ilmiöistä, kummituksista ja pahoista hengistä kärsiviä ihmisiä jo viidenkymmenen vuoden ajan.

– Minulle soittavat ihmiset ovat todella peloissaan. Ateistit ovat sanoneet, etteivät he usko kummituksiin, mutta hekään eivät pysty selittämään kokemuksiaan. Sanon aina, ettei kukaan tule riivatuksi kävelemällä supermarkettiin. Usein ihmiset ovat leikitelleet voimakkaasti pahan kanssa, kertoi Tom Willis Daily Mirror -lehdelle.