Abbey Clancy asetti bikiniseksikkyydelle uuden tason

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen glamourmalli Abigail ”Abbey” Clancy kuvattiin äskettäin Hunger-lehteen rohkeaan kuvasarjaan, jossa hänet nähtiin alastomana. Neitokainen poseerasi kuvaajalle pelkissä korkokengissä.

Nyt 27-vuotias tulikuuma hottis on ikuistettu Matalan-vaatemerkin bikinikuviin. Abbey esiintyy otoksissa harmaan ja korallin sävyisissä bikineissä. Mallorcalla tehdyissä kuvauksissa vaalea julkkis suorastaan tihkuu seksiä, joten tähden luulisi saavan tällaisen portfolion avulla lisää mallikeikkoja.

Kuva: Matalan
Kuva: Matalan
Kuva: Matalan
Kuva: Matalan

Abigail ”Abbey” Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.