Chris Brown vaihtoi naista lennossa – pikavauhdilla avoliittoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu r&b-tähti Chris Brown on viime vuosina pallotellut kahden naisen välillä. Hän on seurustellut poptähti Rihannan ja mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa. Kun suhde Rihannaan ajautui karille, päätyi mies taas vietnamilaissyntyisen mallin syleilyyn.

Pari on ikuistettu yhteiskuviin Brownin 24-vuotissyntymäpäivien jälkeen. Nyt pikkulintuset laulelevat Hollywoodin suunnalta, että he olisivat laittaneet jo hynttyyt yhteen. TMZ-sivuston mukaan Karrueche on siirtänyt suurimman osan tavaroistaan ja vaatteistaan Chrisin luksuskotiin. Malli on kuitenkin viisastunut viime kerrasta, ja pitänyt oman asuntonsa – varmuuden vuoksi.

Chris Brown kolaroi vastikään valkoisen Range Roverinsa mustan Mercedesin perään liikennevaloissa Beverly Hillsissä. Chris Brownin pelkääjän paikalla matkusti hänen ex-tyttöystävänsä Karrueche Tran. Tapaus on poliisitutkinnassa ja voi viedä Brownin jopa vankilaan.

Taannoin Karrueche julkaisi Twitterissä otoksen, jossa hänen peppunsa on Brownin kasvojen edessä. Rihanna reagoi otokseen julkaisemalla kuvan omasta takamuksestaan.