Ellen DeGeneres osti ökykartanon – hinta yli 20 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin televisiotähtiin lukeutuva keskusteluohjelman emäntä Ellen DeGeneres on ollut jo pitkään avoimesti homoseksuaali. Hän ja Ally McBeal -sarjasta tuttu kaunotar Portia de Rossi avioituivat vuonna 2008.

Nyt Ellen DeGeneres on yhdessä vaimonsa kanssa ostanut todellisen ökykartanon Kalifornian Santa Barbarasta. TMZ-verkkosivuston mukaan kuvankauniissa Montecitossa sijaitsevan talon hinta on huikeat 26,5 miljoonaa dollaria, eli noin 20,5 miljoonaa euroa.

Ökykartano on pinta-alaltaan lähes 1000 neliömetrin suuruinen. Sen kerrotaan sisältävän esimerkiksi kuusi makuuhuonetta, yhdeksän takkaa ja merinäkymällä varustetun uima-altaan. Uusi kartano ei ole Ellen DeGeneresin ainoa koti, sillä hän omistaa lukuisia taloja Los Angelesin alueella.

Portia de Rossi paljasti aikoinaan Unbearable Lightness -kirjassaan kärsineensä anoreksiasta ja bulimiasta, jotka melkein tuhosivat kaunottaren elämän. Hänen päivittäinen energiamääränsä oli 300 kilokaloria. Tähden mukaan DeGeneresin tapaaminen pelasti hänet, sillä Degeneres opetti hänet kuuntelemaan itseään ja olemaan välittämättä muista.