Liam Gallagher kuvitteli olevansa kyyhkynen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittibändi Oasis oli ennen hajoamistaan yksi 1990-luvun menestyneimmistä rock-kokoonpanoista. Yhtyeen entinen laulaja Liam Gallagher muistetaan muun muassa takavuosien päihdesekoiluistaan ja lukuisista villeistä tempauksista. Mies on nykyään hieman raitistunut.

Beady Eye -yhtyeensä kanssa pian tuoreen BE-albuminsa julkaiseva Liam Gallahger on paljastanut salaisia mielikuvitusmatkojaan Female First -lehdelle. Mies on muun muassa kerran onnistunut tekemään sielunsa siirron taivaalla lentäneen kyyhkysen kehoon. Rokkari kertoi tunteneensa lentävän korkealla taivaalla.

Railakkaista päihdevuosistaan jonkin verran rauhoittunut Liam Gallagher vakuutti, että hän oli järisyttävän kokemuksen aikaan vesiselvä, ja saavutti silti pelkän mielensä voimalla uskomattoman lentokokemuksen.

Liam Gallagher perusti Beady Eye -yhtyeen Oasiksen hajottua muiden bändin jäsenten kanssa. Rokkari keskittyy nykyään lähinnä perhe-elämään ja keikkailuun, vaikka onnistuukin silloin tällöin kohauttamaan räväkillä lausunnoillaan.