Star Trek -sarjan maneerille nauretaan nettivideolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 1966 luotua alkuperäistä Star Trek -televisiosarjaa kuvattiin vuoteen 1969 saakka. Sarjan pohjalta on tehty viisi jatkosarjaa ja peräti 11 elokuvaa. Yksi sarjan keskeisimmistä hahmoista on komentaja William Riker.

YouTubeen on nyt julkaistu huvittava videokooste Rikerin Star Trek -istumakohtauksista. WeirdHat-nimimerkki on nimittäin kiinnittänyt sarjaa katsoessa huomiotaan siihen, että Riker istuutuu usein jalkansa tuolin selkänojan yli heittäen. Joskus hän heittää jalan selkänojan yli jopa tuolista noustessaan.

Yhdestoista Star Trek -elokuva ilmestyi vuonna 2009. Sarja on julkaistu myös DVD-levyillä. Tamperelainen Samuli Torssonen on luonut Star Trek -sarjan innoittamana suuren maailmansuosion saavuttaneen parodiaelokuvasarja Star Wreckin.