Kuollut räppäri onkin elossa! Hautajaiset pidettiin jo helmikuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkin Bronxista kotoisin oleva 46-vuotias räppäri Timothy ”Tim Dog” Blair julistettiin helmikuussa kuolleeksi, ja hänen uskoteltiin menehtyneen diabeteksesta aiheutuneisiin komplikaatioihin. Miehen kerrotaan olevan kuitenkin hyvissä ruumiin ja sielun voimissaan, ja nyt hänestä on tehty pidätysmääräys.

Tim Dog lavasti kuolemansa, jotta hän välttyisi maksamasta hänelle langetettuja velkoja. Vice-lehden mukaan entinen rap-artisti oli huijannut useita naisia internetissä, ja yksi heistä oli miehen projekteihin 32.000 dollaria sijoittanut hollantilainen. Oikeus määräsi Tim Dogin maksamaan naiselle takaisin 20.000 dollaria, eli 15.500 euroa.

Tim Dog ei kuitenkaan koskaan raottanut kukkaronsa nyörejä hollantilaiselle, vaan päätti kadota maan pinnalta. Räppärin perhe piti miehelle hautajaiset jo helmikuussa, mutta hänen kuolintodistustaan ei ole toimitettu vieläkään syyttäjälle. Tämä sai epäilyt pintaan, ja Tim Dog on nyt etsintäkuulutettu. Hollantilainen nainen on alusta asti väittänyt räppärin huijanneen kuolemansa.

Bronxilainen Tim Dog tuli tunnetuksi Yhdysvaltojen länsirannikon räp-kulttuuria aliarvioivilla kappaleillaan, joista kuuluisin lienee Fuck Compton -niminen raita, mikä kettuilee suorasanisesti maailman maineeseen nousseen N.W.A -kulttiyhtyeen Straight Outta Compton -kappaleelle. Tim Dog on julkaissut urallaan kuusi albumia.